2410286030 Εύβοιας 4, Λάρισα gousdouvas@gmail.com

 
 
 
 
Γκουσδουβάς
Αλλαντοποιία Κρεοπωλείο - Λάρισα
 
Tο εργαστήριο αλλαντοποιίας “Γκουσδουβάς” μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη της Λάρισας από το 1986. Τα τελευταία 20 χρονιά λειτουργεί πλέον σε ιδιόκτητο χώρο πληροίς ανακαινισμένο και με προδιαγραφές HACCP&ISO 22000:2005. Το εργαστήριο μας παρέχει και επεξεργασία κρεάτων ως φασόν σε άριστη πάντα συνεργασία με τους πελάτες μας. Η μεγάλη ζήτηση των προϊόντων μας, οδηγεί καθημερινά την επιχείρησή μας σε ανοδική πορεία.  
 
Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και ποιότητας με τις παραδοσιακές τεχνικές, μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.
 
Οι πρώτες ύλες αποτελούν για εμάς βασικό μέλημα και γι’αυτό φροντίζουμε να επιλέγουμε μόνο τα πιο εκλεκτά κρέατα από τα οποία κατασκευάζουμε τα λουκάνικα που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με τη μοναδική γεύση. 
 
Πρωταρχικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό μας αγνά παραδοσιακά ασφαλή και υψηλής ποιότητας. 
 
Σε εμάς θα βρείτε κρέατα, παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα αγνά και αρωματικά, για να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστο. 
 
 

Επιλέγοντας προϊόντα “Γκουσδουβάς” επιλέγετε ένα όνομα συνώνυμο με την παράδοση, την κορυφαία ποιότητα, τα αγνά υλικά και την απλησίαστη γεύση!!!

Εύβοιας 4, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410286030 Κινητό: 6970676153